PrintXpert

Image Client

Pennen bedrukken


Met uw logo bedrukte pennen zijn ideaal als functioneel relatiegeschenk of promotiemateriaal, om weg te geven bij bijvoorbeeld meetings, evenementen en open dagen. Mooi bedrukte pennen zorgen voor een professionele uitstraling. En doordat pennen iets zijn wat de meeste mensen dagelijks gebruiken, zullen ze steeds weer aan u herinnerd worden.

Pennen bedrukken bij PrintXpert


PrintXpert verzorgt alles dat digitaal gedrukt of geprint moet worden. Daar horen natuurlijk ook pennen bij! Wij bieden 3 soorten pennen waar u uit kunt kiezen: Basic, Budget en Luxe. De premium pennen worden full-colour bedrukt met het ontwerp van uw keuze en zijn al vanaf 50 stuks te bestellen. En omdat al onze pennen verrassend scherp geprijsd zijn, blijft het leuk om ze gewoon weg te geven. Tip: combineer uw bedrukte pennen met een bijpassend notitieblok; eveneens met uw eigen ontwerp!

Over PrintXpert


PrintXpert is al ruim 16 jaar dé expert op het gebied van digitaal print- en drukwerk. Vanuit onze vestiging in Deventer houden wij ons dagelijks bezig met de meest uiteenlopende opdrachten. Wij kunnen alle formaten printen en beschikken over de meest moderne apparatuur voor het afwerken van uw producten.


Pennen bedrukken?


Bij PrintXpert natuurlijk! Bekijk ons aanbod pennen

Waarom pennen bedrukken bijPrintXpert

  • Snelle levertijd
  • Al te bestellen vanaf 50 stuks
  • Keuze uit 3 soorten pennen
  • Professionele kwaliteit
  • Uitstekende service