Visitekaartjes 55 x 85 mm rechte hoeken

Visitekaartjes 55 x 85 mm rechte hoeken

Beschikbaarheid: Op voorraad
€11,00
Model: Visitekaartjes 55 x 85 mm rechte hoeken

Visitekaartjes in uw eigen huisstijl zijn belangrijk voor ondernemers. Dit is tenslotte de indruk die u achterlaat bij uw potentiële klanten of contacten. Een eerste indruk maak je maar één keer. Het is daarom belangrijk dat je bij een zakelijk...

Beschikbare opties:

+

Vragen?

Onze printxperts staan voor u klaar
Op werkdagen van 8:30 - 16:30 uur

Waarom wij


Visitekaartjes in uw eigen huisstijl zijn belangrijk voor ondernemers. Dit is tenslotte de indruk die u achterlaat bij uw potentiële klanten of contacten. Een eerste indruk maak je maar één keer. Het is daarom belangrijk dat je bij een zakelijke ontmoeting een goede herinnering achter laat. Visitekaartjes kunt u bij PrintXpert al vanaf 50 stuks bestellen.  Wij leveren normaal gesproken standaard in circa 5 werkdagen. U kunt kiezen of wij uw kaartjes brengen of versturen, of dat u ze zelf ophaalt.

Wilt u visitekaartjes, maar weet u niet precies hoe u ze opgemaakt wilt hebben? Geen zorgen, bij PrintXpert staan wij voor u klaar om het gewenste ontwerp voor u verzorgen, helemaal passend bij u of uw bedrijf, of om een concept van u verder uitwerken.


Staat uw formaat er niet bij of heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op

Aanleverspecificaties: Bekijk onze aanleverspecificaties.

..

...